Učíme se dávat skutečné dárky

12.12.2018 21:15

video: www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Y5FZch1VCXM

 

Učíme se dávat skutečné dárky

Letošní vánoční jarmark se opět nesl v duchu prodeje výrobků z vánočních dílniček. Rodiče a příbuzní každoročně přichází podpořit své děti a tak mají možnost si zakoupit nějaký ten svícínek, perníček či jinou vánoční ozdobu. Jsem ale moc ráda, že letos se myslelo i na lidi na opačném konci naší planety. Prodejem perníčků a dobrovolným příspěvkem se povedlo 9. A třídě vybrat částku 550 Kč, která poputovala do nadace „Člověk v tísni“ na Skutečný dárek. Koupili jsme 20 slepiček za 250 Kč, rybí potěr a krmivo na chov ryb za 150 Kč a sadu školních sešitů a tužek pro sedm malých školáku za 150 Kč. Děti tak budou mít s čím se učit číst, psát a počítat. I díky naší pomoci dostanou děti šanci na lepší život, než měli jejich rodiče. Díky této zdánlivě malé pomoci, jako je pár kuřat nebo rybí potěr, získají chudí lidé šanci na lepší budoucnost.

Tímto děkuji všem (rodiče, žáci, bývalí žáci, kolemjdoucí,...), kteří i v dnešním konzumním světě nemyslí jenom na sebe a ochotně nám přispěli na tento skutečně liský dárek.

Skutečný dárek, je sdílená radost.

 

Více info o Skutečném dárku a jak funguje: www.skutecnydarek.cz/?gclid=EAIaIQobChMI4tjTm5ab3wIVE4jVCh0XUQV-EAAYASAAEgKnSPD_BwE